Вашата заявка е приета успешно!

Моля, посетете удобен за Вас офис на ЕКОНТ и изпратете пратката, съгласно политиката за замяна.Заявката се генерира онлайн. Не е необходимо да принтирате документа на хартия.

ВАЖНО:

  • Продуктът трябва да бъде е в пълен търговски вид, включително опаковката.
  • Не поставяйте наложен платеж на пратката.

  • Ще получите новия продукт до 7 работни дни, след като изпратите пратката си.

Данни за връщане:

Получател: АРМАДА МОДА ЕООД

Телефонен номер: 0883216669

Адрес: за получаване от офис на Еконт Експрес Перник Мошино; ул. “Рашо Димитров” №102

Описание на пратката: Замяна по поръчка №ХХХХ

Политика за замяна​ 

Артикул за замяна се счита този, който вече е бил получен(заплатен) от клиента и се връща за смяна с друг размер,модел,цвят. Ако връщате артикул след опция преглед и тест или избор в момента на доставка, то поръчката се смята за приключена и в този случай можете да направите нова поръчка за друг размер, модел или цвят през сайта без да попълвате формуляр за замяна.

Преди да предприемете каквито и да било действия по връщане за замяна на продукт молим, запознайте с нашата политика за замяна или се свържете с наш сътридник на имейл [email protected] или на тел: 0883 21 6669

Безплатна замяна за размер​

Можете да замените до един път всеки артикул безплатно, ако желаете по-голям или по-малък размер от същия модел.

Срок за замяна​

Замяна на обувки се извършва до 14 дни след тяхното закупуване. 

Условия за замяна​

Можете да замените всеки един продукт за друг, без значение от неговата стойност. При необходимост се извършва частично доплащане или възстановяване на сума.
За да замените артикул в указания срок е необходимо той да бъде в пълния си, ненарушен търгoвски вид (единствно пробван в домашни условия). Това означава продуктът да не е носен навън, ползван за неопределен период от време, надран, скъсан, пран, да няма странични миризми, да няма петна. Артикулът трябва да бъде с оригиналните си етикети и опаковка, ако са били налични такива.
От хигиенна гледна точка пробвайте обувките винаги с чорап и върху чиста повърхност.

Метод на замяна​

За да замените артикул е необходимо да попълните формуляра за замяна. Опаковайте артикула за замяна в подходящ транспортен плик или кутия. Не лепете стикери, етикети, тиксо и др. върху оригиналната опаковка на продукта!

Куриерските разходи по замяна(освен в случаите на замяна за размер) на продукт са за сметка на клиента(подателя). Молим, не поставяйте никакви допълнителни указания по пратката. Имената и телефонният номер на подателя трябва да съвпадат с посочените данни във формуляра за замяна.

След като получите потвърждение за наличност посетете офис на Еконт Експрес и изпратете пакета на следните данни:

Получател: „АРМАДА МОДА“ ЕООД

Телефонен номер: 0883216669

Адрес: за получаване от офис на Еконт Експрес Перник Мошино; ул. „Рашо Димитров“ №102

Описание: Замяна по поръчка №ХХХХХ

Получаване на новия артикул​

Ще получите новия артикул в рамките на 7 работни дни и след като бъде установено, че сте върнали предходния продукт в пълния му търговски вид. В случай, че се налага частично доплащане или възстановяване на сума, по пратката на новия артикул ще бъде поставен наложен платеж за събиране или сумата ще бъде възстановена по банков път. Пратката ще получите на данните, които сте посочили в първоначалната си поръчка.  

Важно: Пратки изпратени  на различни данни от посочените, пратки с наложен платеж и допълнителни указания и пратки с неясен(несъвпадащ с формуляра) подател няма да бъдат приемани и ще се връщат обратно за сметка на клиетна(подателя).