Вашата заявка е приета успешно!

Моля, посетете удобен за Вас офис на ЕКОНТ и изпратете пратката, съгласно политиката за връщане. Заявката се генерира онлайн. Не е необходимо да принтирате документа на хартия.

ВАЖНО:

  • Продуктът трябва да бъде е в пълен търговски вид, включително опаковката.
  • Не поставяйте наложен платеж на пратката.

  • Ще получите сумата по банковата си смета до 14 дни.

Данни за връщане:

Получател: АРМАДА МОДА ЕООД

Телефонен номер: 0883216669

Адрес: за получаване от офис на Еконт Експрес Перник Мошино; ул. “Рашо Димитров” №102

Описание на пратката: Връщане по поръчка №ХХХХ

Политика за връщане 

Преди да предприемете каквито и да било действия по връщане на продукт молим, запознайте се нашата политика за връщане или се свържете с наш сътридник на имейл [email protected] или на тел: 0883 21 6669

Срок за връщане

Всички обувки могат да бъдат върнати до 14 календарни дни след тяхното получаване.

Условия за връщане

За да върнете артикул в указания срок е необходимо той да бъде в пълния си, ненарушен търгoвски вид (единствно пробван в домашни условия). Това означава продуктът да не е носен навън, ползван за неопределен период от време, надран, скъсан, пран, да няма странични миризми, да няма петна. Артикулът трябва да бъде с оригиналните си етикети и опаковка, ако са били налични такива. От хигиенна гледна точка пробвайте обувките винаги с чорап и върху чиста повърхност. 

Метод за връщане

За да върнете артикул е необходимо да попълните формуляра за връщане. Опаковайте артикула за връщане в подходящ транспортен плик или кутия. Не лепете стикери, етикети, тиксо и др. върху оригиналната опаковка на продукта! 

Куриерските разходи за връщането на продукт са за сметка на клиента(подателя). Молим, не поставяйте никакви допълнителни указания по пратката. Имената и телефонният номер на подателя трябва да съвпадат с посочените данни във формуляра за връщане!

Посетете офис на Еконт Експрес или заявете куриер на адрес и изпратете пакета на следните данни:

Получател: АРМАДА МОДА ЕООД

Упълномощено лице: Служител

Телефонен номер: 0883216669

Адрес: за получаване от офис на Еконт Експрес Перник Мошино; ул. „Рашо Димитров“ №102

Описание на пратката: Връщане на поръчка №ХХХХ

Възстановяване на сумата

Връщането на заплатената от Вас сума се извършва до 14 дни след връщането на продукта и след като бъде установено, че сте го върнали в пълния му търговски вид. Сумата ще получите по посочената във формуляра банкова сметка (IBAN).

Важно: Пратки изпратени  на различни данни от посочените, пратки с наложен платеж и допълнителни указания и пратки с неясен(несъвпадащ с формуляра) подател няма да бъдат приемани и ще се връщат обратно за сметка на клиента(подателя).