Към началната страница

ДОСТАВКА

Време за доставка 

GUJA BULGARIA доставя всички пратки чрез куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС в следните срокове:

  • До офис на куриера – в рамките на 1 работен ден 
  • До адрес на получателя – в рамките на 1 до 3 работни дни 

Срокът за доставка започва да тече след като изпращането на поръчката бъде потвърденo чрез телефонно обаждане, имейл или sms известие. Поръчки направени до 13:00ч. в работни дни се потвърждават в същия ден. Поръчки направени след 13:00ч., в събота, неделя и на официални празници се потвърждават на следващия работен ден. 

Цена за доставка 

  • До офис на куриера – 0,00лв.
  • До адрес на получателя – 0,00лв.

Поръчки направени в онлайн магазина на GUJA BULGARIA се доставят до Потребителя БЕЗПЛАТНО, без да бъдат начислявани никакви такси за логистика, опаковка и/или метод на плащане. Същото важи за всички направени поръчки освен, ако не е упоменато друго във формата за поръчка.  

Въжможност за преглед и тест 

Всички пратки от GUJA BULGARIA се доставят до Потребителя с включена възможност за преглед и тест на съдържанието на място и преди плащане на продукта. Повече за услугите предоставени от Еконт Експрес може да научите в техния сайт.

В случай, че Потребителят откаже да приеме пратката след като е извършил преглед и тест на съдържанието, същият се задължава да заплати на куриера разходите за връщане на пакета към GUJA BULGARIA. Разходите за връщане се калкулират според тарифите на куриерската фирма и спрямо размера и теглото на пратката. 

В случай, че по време на тестване на продукта, Потребителят неволно или нарочно нанесе неотстраними щети (изцапа, скъса, деформира) върху продукта, същият ще бъде задължен да заплати пълната стойност на стоката. 

Забележка

Посочените срокове за доставка са заложени в общите условия на превозвача. GUJA BULGARIA не носи отговорност за забавени доставки по вина на куриера или в следствие на промяна на неговите политики.