Към началната страница

За нас

GUJA – Новият адрес на модата

За компанията 

GUJA е световноизвестна турска марка за обувки, собственост на компанията производител  Bilgi Birikim Ayakkabı Paz. İth. İhr. San. Ve Tic. Ltd. Sti. Брандът за мъжки, дамски и детски обувки GUJA е добре познат със своите иновативни и съвременни дизайни както в Турция, така и в държави като Израел, Саудитска Арабия, Русия, Кувейт, ОАЕ.  В Европа и по-специално в България, марката е представлявана от компанията АРМАДА МОДА ЕООД. 

Фабриката на Bilgi Birikim Ayakkabi Paz произвежда обувки от екологична и естествена кожа още от 1955г насам. Фирмата  е специализирана в обработката на висококачествени материали и прилага техники, гарантиращи здравина, комфорт и характер на дизайна.  Компанията произвежда по 1500 чифта обувки дневно, с помощта на едни от най-модерните в света машини и технологии. Колекциите са предназначени за продажба на вътрешния турски пазар, както и за износ.  

Марката GUJA силно се отличава от масовата мъжка и дамска обувна мода. Брандът лансира изключително характерни дизайни, съчетаващи в себе си едновременно модерен градски стил и автентично спортно излъчване. Благодарение на внимателно подбраните материали и качествения контрол, обувките GUJA осигуряват страхотен комфорт и издръжливост.

Водещи за марката винаги са били световните модни тенденции. Базирайки се на тях, дизайнери с дългогодишен опит, създават практични и забележителни обувки за мъже, жени и деца, които носят свой собствен характер и индивидуалност. 

Мисия

Нашата цел е да създаваме модерни и издръжливи обувки за необикновени хора.

Визия

Да бъдем световен лидер в производството на обувки с отлично съотошение между цена, качество и дизайн.

Ценности

Интегритет, усъвършенстване, качество.